ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή η σούπα καίει το λίπος και διώχνει την κυτταρίτιδα σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Αυτή η σούπα καίει το λίπος και διώχνει την κυτταρίτιδα σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Ως βοήθεια στο αδυνάτισμα, έρχεται αυτή η νόστιμη σούπα που οι διατροφολόγοι προτείνουν και υποστηρίζουν ότι λιώνει το λίπος και καίει την κυτταρίτιδα.

Φθηνή, γρήγορη και νόστιμη σούπα που καίει την κυτταρίτιδα – μπορεί γίνει καλύτερο καλύτερο;

Χρειάζεστε μόνο:

  • 500 γρ σπανάκι
  • 200γρ πράσα
  • μια κουταλιά της σούπας ξηρά μπαχαρικά ( π.χ. κνορ )
  • 500 ml νερό

Προετοιμασία:

Ρίξτε νερό στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί λίγο, προσθέστε τα πράσα κομμένα σε ροδέλες. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να μαγειρευτούν. Προσθέστε τα καλά πλυμένο σπανάκι ή κολοκύθι κομμένο σε κύβους. Το σπανάκι θα γίνει μέσα σε λίγα λεπτά (αφήστε το να παραμείνει με το όμορφο πράσινο χρώμα του). Αλατίζουμε, και προσθέτουμε το ξηρό καρύκευμα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή λίγο ξινή κρέμα, γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Αυτή η σούπα θα σας βγάλει πάνω από 1 λίτρο, η οποία διαθέτει συνολικά μόνο 150 θερμίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Το σπανάκι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες Α και Κ. Επίσης, το σπανάκι είναι πλουσιότατη πηγή μαγγανίου και φυλλικού οξέος, ενώ παρέχει μαγνήσιο και σίδηρο (αν και στη λιγότερο απορροφήσιμη από τον οργανισμό μας μορφή του), βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι λογικό, λοιπόν, που οι επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πόσο ωφέλιμο είναι για την υγεία μας.
Το σπανάκι έχει αντικαρκινική προστασία , είναι φιλικό με την καρδιά, προφυλάσσει τα μάτια ,είναι ωφέλιμο για τα οστά , και δυναμώνει το μυαλό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.