ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό το τρόφιμο είναι απίστευτα αφροδισιακό και όμως δεν το ήξερες

Αυτό το τρόφιμο είναι απίστευτα αφροδισιακό και όμως δεν το ήξερες

Ποιος να το περίμενε ότι το σκόρδο θα ήταν μία από εκείνες τις τροφές που μπορούν να βελτιώσουν το σεξ; Όπως τα στρείδια, η σοκολάτα και οι καυτερές πιπεριές, το σκόρδο θεωρείται αφροδισιακό! Σοκαριστικό, το ξέρουμε!

Σύμφωνα με την κορυφαία διαιτολόγο Tracy Lockwood Beckerman, το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει στην κρεβατοκάμαρα, χάρη στην αλικίνη, που περιέχει. Η αλικίνη είναι μια δραστική ουσία στο σκόρδο που μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και έτσι να ενισχύσει τη σεξουαλική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό μειονέκτημα στην κατανάλωση σκόρδου που μπορεί να εμποδίσει τις προσπάθειές σας για ένα ρομαντικό βράδυ:να εμποδίσει τις ρομαντικές προσπάθειές σας: Μπορεί να κάνει την αναπνοή, αλλά και τον ιδρώτα σας να μυρίζουν άσχημα, κάτι το οποίο σίγουρα θα χαλάσει τη διάθεση του συντρόφου σας. Σάς έχουμε τη λύση όμως και σε αυτό το πρόβλημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.