ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να τρως για να έχεις λαμπερά μαλλιά

Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να τρως για να έχεις λαμπερά μαλλιά

Παρακάτω θα δείτε ποιες τροφές πρέπει να καταναλώνετε για να έχετε λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Τα όμορφα μαλλιά μπορεί να είναι κοντά ή μακριά, χοντρά ή λεπτά, όμως ένα γνώρισμα όλων των όμορφων μαλλιών είναι η λάμψη. Μια λαμπερή, απαλή κώμη σάς κάνει να δείχνετε υγιείς και γεμάτοι ζωτικότητα.

Εμείς εδώ θα σας δείξουμε τι πρέπει να τρώτε για να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά που συναρπάζουν.

Δες ποιες τροφές πρέπει να τρως για να έχεις λαμπερά μαλλιά:

Καρύδια: Πλούσια σε ωμέγα -3 λιπαρά οξέα, βιοτίνη και βιταμίνης Ε. Επίσης, είναι πλούσια και σε χαλκό ένα σημαντικό μέταλλο για την διατήρηση της λάμψης και την ενίσχυση αυτής του χρώματος τω ν μαλλιών.

Γλυκοπατάτες: Eίναι μια πλούσια πηγή β-καροτίνης που εν συνεχεία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α καθώς συμβάλλει στη διατήρησή της λάμψης του τριχωτού της κεφαλής.

Γιαούρτι: Πλούσια πηγή πρωτεΐνης, βιταμίνης D και παντοθενικού οξέος συστατικό που χρησιμοποιείται στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Σολομός: Πλούσια πηγή ωμέγα -3 λιπαρών οξέων βιταμίνης D και πρωτεΐνης που συμβάλλουν ώστε τα μαλλιά σας να δείχνουν και να είναι πάντα λαμπερά και υγιή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σταφίδες: Μια πλούσια πηγή σε οξείδιο του πυριτίου όπως είναι και η μπίρα και η μπανάνα και η βρώμη που βελτιώνει το πάχος και την εμφάνιση της τρίχας, ώστε να δείχνουν πλούσια και λαμπερά τα μαλλιά σας κάθε στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.