ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτές τις απλές συμβουλές θα πετύχει σίγουρα η δίαιτά σας

Με αυτές τις απλές συμβουλές θα πετύχει σίγουρα η δίαιτά σας

Κατά καιρούς έχουμε ακολουθήσει διατροφές ή συμβουλές που έχουμε εντοπίσει στο διαδίκτυο, όμως σχεδόν ποτέ δεν οδηγούν σε αποτέλεσμα.

Υπάρχει μία σειρά από συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για απόλυτη επιτυχία στην διατροφή σας.

Καταρχήν, το πρώτο πράγμα για το οποίο πρέπει να προνοήσει κανείς προκειμένου να ακολουθήσει μια σοβαρή δίαιτα είναι να έχει κάθε εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο δεν θα παραβιάζεται ποτέ και θα ακολουθείται με πειθαρχία.

Αν και το περιεχόμενο των γευμάτων πρέπει να καθορίζεται από τον διαιτολόγο σας με βάση τις ανάγκες της δίαιτάς σας, ο αριθμός των γευμάτων είναι συγκεκριμένος: πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό. Αν μάλιστα δεν πεινάτε ιδιαίτερα μπορείτε να παραλείψετε το απογευματινό αλλά ποτέ τα άλλα τρία γεύματα της ημέρας.

Το φαγητό που μαγειρεύετε επίσης, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά φτιαγμένο. Φτιάξτε μια λεπτομερή συνταγή για το κάθε γεύμα σας και ακολουθήστε την κατά γράμμα. Αν δεν το κάνετε είναι πολύ πιθανό να τρώτε φαγητά με περισσότερες θερμίδες από ότι επιτρέπεται.

Προσέξτε πάντα να αποφεύγετε τις τροφές με πρόσθετα σάκχαρα ενώ αποτελούν αναγκαιότητα για κάθε εβδομάδα τα γεύματα με βάση τα λαχανικά, το κρέας, το ψάρι, τα αυγά, τα φρούτα, τα δημητριακά και τα όσπρια.

Γενικότερα, η διατροφή σας οφείλει να διέπεται από μια ποικιλία τροφών καθώς εκτός από το να χάσετε κιλά πρέπει ταυτόχρονα να εξασφαλίσετε πως ο οργανισμός δεν θα σταματήσει να παίρνει θρεπτικά στοιχεία όλων των ειδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σε γενικές γραμμές αποφύγετε το φαγητό απ’ έξω. Καταρχήν διότι κατά κανόνα είναι πάντα πιο παχυντικό απ’ ότι ένα γεύμα που έχει φτιαχτεί στο σπίτι και κατά δεύτερον διότι όταν μαγειρεύετε στο σπίτι μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο αυτού που τρώτε και να μην ψάχνετε για «παγίδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.