ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρχονται οι σούπερ-μεταλλαγμένες αγελάδες: Θα παράγουν ετησίως 18 τόνους γάλακτος!

Κλωνοποίησαν αγελάδες στην Κίνα

Έρχονται οι σούπερ-μεταλλαγμένες αγελάδες: Θα παράγουν ετησίως 18 τόνους γάλακτος!

Η Κίνα ισχυρίζεται ότι έχει κλωνοποιήσει μεταλλαγμένες «σούπερ αγελάδες» που μπορούν να παράγουν  σχεδόν διπλάσιο γάλα από τις κανονικές.

Εργαστήριο στο Πεκίνο αναφέρει ότι δημιούργησε τρεις αγελάδες που μπορούν να παράγουν ετησίως 18 τόνους γάλακτος – που είναι 17.500 λίτρα.

Και αυτή η απόδοση παραγωγής γάλακτος είναι υπερδιπλάσια από τη μέση αγελάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περίπου 8.000 λίτρα.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής είναι το «ασφυκτικό» της εισαγωγής αγελάδων από το εξωτερικό.

Τα μοσχάρια κλωνοποιήθηκαν από αγελάδες σε διάφορες φάρμες που έχουν υψηλή παραγωγή γάλακτος.

Και επέλεξαν επίσης αγελάδες που έχουν υψηλή γονιμότητα – με την Κίνα να ονειρεύεται να δημιουργήσει ένα κοπάδι 1.000 από αυτές τις «σούπερ αγελάδες».

Ο Τζιν Γιαπίνγκ, ένας από τους επιστήμονες που μετείχε της κλωνοποίησης , είπε ότι πήραν ιστούς από τα αυτιά των αγελάδων για να τις «κλωνοποιήσουν».

Στη συνέχεια μεταμόσχευσαν τα κλωνοποιημένα έμβρυα σε 120 αγελάδες, σύμφωνα με το Northwest A&F University.

Περίπου το 42 τοις εκατό εμποτίστηκε με επιτυχία και το 17,5 τοις εκατό παρέμεινε γόνιμο για 200 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.