ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμβόλιο της Οξφόρδης: Ξεκίνησε και πάλι η δοκιμή του στις ΗΠΑ (βίντεο)

Εμβόλιο της Οξφόρδης: Ξεκίνησε και πάλι η δοκιμή του στις ΗΠΑ (βίντεο)

Έπειτα από τη διακοπή που είχε λάβει στις 6 Σεπτεμβρίου το εμβόλιο της Οξφόρδης στις ΗΠΑ, καθώς ένας από τους εθελοντές εμφάνισε σπάνια ασθένεια ξανάρχισε η δοκιμή του.

Την ίδια στιγμή στη Νότια Κορέα αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αφού έκαναν εμβόλιο για τη γρίπη.

Oι Αρχές στη Νότια Κορέα είναι κατηγορηματικές στο ότι ο θάνατος ενός 17χρονου και ακόμη τουλάχιστον 47 ανθρώπων δεν συνδέονται με το εμβόλιο κατά της γρίπης που έκαναν λίγο πριν πεθάνουν, μια εξέλιξη που έχει πυροδοτήσει έντονη ανησυχία ανάμεσα στους πολίτες της χώρας.

Το πρόγραμμα είχε ανασταλεί για τρεις εβδομάδες, αφού διαπιστώθηκε ότι περίπου 5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, που έπρεπε να ψύχονται, εκτέθηκαν σε θερμοκρασία δωματίου ενώ μεταφέρονταν σε ιατρική εγκατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κρατικό πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά και μέχρι στιγμής 13 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με το BBC.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.