ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρωσία: Εγκρίνεται και δεύτερο εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ρωσία: Εγκρίνεται και δεύτερο εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Το ερευνητικό κέντρο Vector καταχώρησε και δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, πρόκειται για το EpiVacCorona.

Το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο EpiVacCorona περιλαμβάνεται στις συστάσεις του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας για θεραπεία και πρόληψη κατά του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στη Ρωσία, δύο εμβόλια έχουν καταχωρηθεί για την πρόληψη από την μόλυνση του νέου κορονοϊού σε ενήλικους από 18 έως 60 ετών. Στις 11 Αυγούστου, ένα εμβόλιο συνδυασμένων φορέων (Gam-COVID-Vac) καταχωρήθηκε και στις 13 Οκτωβρίου, καταχωρήθηκε ένα εμβόλιο που βασίζεται σε αντιγόνα πεπτιδίων (EpiVacCorona)» αναφέρεται στο έγγραφο του ρωσικού υπουργείου Υγείας για την πρόληψη για τον κορωνοϊού σε ενηλίκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.