ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρασί και μέλι για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας!

Κρασί και μέλι για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας!

Το κρασί χάρη στις πολυφαινόλες που περιέχει χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα, ενώ το βοηθά να διατηρείται λείο και λαμπερό. Το μέλι από την άλλη, λειτουργεί πραγματικά καλά στο να καθαρίζει, τρέφοντας παράλληλα το δέρμα σας με σημαντικά θρεπτικά συστατικά.

Το φυσικό ένζυμο του μελιού, όταν αναμειχθεί με νερό, μπορεί να δημιουργήσει ένα ήπιο αντισηπτικό για βαθύ καθαρισμό του δέρματος χωρίς να αφαιρεί από το δέρμα σας τα φυσικά έλαια του. Δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο ή πιο φυσικό από αυτό!

Μάσκα καθαρισμού με μέλι και κρασί για όλους τους τύπους δέρματος

½ φλιτζάνι κρασί

1 κουταλιά σούπας μέλι

Απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο – λαιμό, κάνετε ελαφρύ μασάζ, ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και αμέσως μετά με κρύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.