Γερουσιαστής Ραντ Πολ κατά Α.Φάουτσι: «Χρηματοδότησε έρευνες για ιούς που σκότωσαν 7 εκατ. ανθρώπους»

Βαριές κατηγορίες κατά του «εθνικού» επιδημιολόγου των ΗΠΑ

Γερουσιαστής Ραντ Πολ κατά Α.Φάουτσι: «Χρηματοδότησε έρευνες για ιούς που σκότωσαν 7 εκατ. ανθρώπους»

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ υποστήριξε την Πέμπτη ότι ο Anthony Fauci είναι άμεσα υπεύθυνος για τη χρηματοδότηση επικίνδυνων ερευνών  σε ιούς που πιθανότατα σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους και ότι «αυτό δεν θα περάσει έτσι».

«Πιθανότατα δεν υπάρχει προσωπικότητα στο χώρο  της δημόσιας υγείας που να έχει κάνει μεγαλύτερο λάθος στην κρίση του από τον Δρ Φάουτσι», δήλωσε ο Πολ σε μια εμφάνιση στο Fox News, προσθέτοντας «το λάθος ήταν να χρηματοδοτήσει έρευνες  σε μια χώρα που θύμιζε  ολοκληρωτικό καθεστώς».

Ο Φάουτσι  χρηματοδότησε «έρευνες που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν σούπερ ιούς, που κατά πάσα πιθανότητα διέρρευσαν στο κοινό και προκάλεσαν τον θάνατο επτά εκατομμυρίων ανθρώπων», δήλωσε ο Πολ.

«Αυτές οι αποφάσεις, μερικές από αυτές κακόβουλες ή και στρατιωτικής φύσης σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους», ανέφερε  περαιτέρω ο Γερουσιαστής.

Ο Γερουσιαστής έκανε τα σχόλια αφότου ο Φάουτσι εμφανίστηκε σε μια συνέντευξή του στην Washington Post, όπου αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ήρωας» και παραπονέθηκε ότι ήταν θύμα και δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι που έκανε λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.