ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτό το κόλπο θα κρατήσετε «ζωντανό» το χρώμα στις πετσέτες

Με αυτό το κόλπο θα κρατήσετε «ζωντανό» το χρώμα στις πετσέτες

Με τις πετσέτες του μπάνιου, τα περισσότερα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν ένα κοινό πρόβλημα, το… ξεθώριασμα! Καθώς, με τα πλυσίματα το χρώμα τους αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να αρχίζει η φθορά τους.

Ωστόσο, υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο για να αποφύγετε το ξεθώριασμα ακόμη και από την πρώτη πλύση. Ποιο είναι αυτό;

Όταν πλύνετε για πρώτη φορά τις πετσέτες φροντίστε να ρίξετε μία κούπα αλάτι μέσα στο νερό. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε σταθεροποίηση του χρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αν θέλετε οι πετσέτες σας να είναι εκτός από λαμπερές και πολύ απορροφητικές ακολουθήστε την εξής συμβουλή: Ρίξτε μια κούπα λευκό ξύδι κατά το ξέπλυμα. Αφήστε το να δράσει για λίγο και ιδού, τέλειες μαλακές και απορροφητικές πετσέτες στη στιγμή. Το ξύδι αφαιρεί κάθε ίχνος σαπουνιού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.