Βόλος: «Έσβησε» ξαφνικά 53χρονος απόστρατος αεροπόρος – Κατέρρευσε μπροστά στη μητέρα και σε φίλο του

Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στη Νέα Αγχίαλο

Βόλος: «Έσβησε» ξαφνικά 53χρονος απόστρατος αεροπόρος – Κατέρρευσε μπροστά στη μητέρα και σε φίλο του

Ακόμη ένας αιφνίδιος θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε εντελώς ξαφνικά ένας 53χρονος απόστρατος αεροπόρος, μπροστά τα μάτια της μητέρας του και ενός φίλου του, στο Βόλο.

Ειδικότερα, ο 53χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στη Νέα Αγχίαλο, έχοντας φωνάξει κι ένα φίλο του για να τον βοηθήσει.

Ενημερώθηκε άμεσα στο ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, όμως ήταν αργά για τον 53χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το κακό με τους «ξαφνικούς» και «απροσδιόριστης» αιτίας θανάτους στην Ελλάδα, έχει παραγίνει.

Καθημερινά πεθαίνουν νέοι άνθρωποι σε μία πονηρή περίοδο όπου υπήρξαν και υπάρχουν μαζικοί εμβολιασμοί.

Μία πρόσφατη γερμανική έκθεση  διαπίστωσε κατόπιν αυτοψιών που διεξήχθησαν ότι πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα στο σπίτι χωρίς προϋπάρχουσα ασθένεια λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covid πιθανότατα πέθαναν λόγω του εμβολίου.

Η  έκθεση , που δημοσιεύθηκε στο  Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, περιέχει λεπτομερείς αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021.

Όπως αναφέρει ο Will Jones του Daily Sceptic με επικεφαλής τους Thomas Longerich και Peter Schirmacher, στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε πέντε θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση εμβολιασμού με Pfizer ή Moderna, η φλεγμονή του καρδιακού ιστού λόγω που προκλήθηκε λόγω αυτοάνοσης απόκρισης είχε πιθανόν ή πιθανώς προκαλέσει το θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.