ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ αποκαλύπτει πως τελικά είναι αλλεργικός στο… μελάνι! (βίντεο)

Έχει καλύψει το 90% του σώματός του με art

Βρετανία: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ αποκαλύπτει πως τελικά είναι αλλεργικός στο… μελάνι! (βίντεο)

Ένας άνδρας που ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τατουάζ σχεδιάζει να κάνει κι άλλα, παρά το γεγονός ότι έχει βιώσει πολλαπλές αλλεργικές αντιδράσεις στο μελάνι.

Ο Matthew Whelen είναι ο «πιο τατουάζ άνθρωπος της Βρετανίας» και έχει καλύψει το 90% του σώματός του με art. Για να βεβαιωθεί ότι το δέρμα του δεν θα αντιδράσει άσχημα στα μελλοντικά σχέδια, συναντιέται πλέον με νέους καλλιτέχνες για μια διαβούλευση πριν μπει κάτω από τη βελόνα.

Ο 42χρονος σχεδιάζει να «μαυρίσει» το χέρι του το νέο έτος και έχει υποβληθεί σε τεστ επιθέματος για να βεβαιωθεί ότι θα είναι εντάξει.

@tattooedtory what #cleaning products will get #tattoo / #blood & #ink out of my yellow @adidas training top send the tattoo police #kingofinkland #uksmosttattooedman #dirty #help ♬ original sound – King Of Ink Land


Ο Μάθιου, γνωστός και ως King Body Art, εξήγησε ότι είχε δυσκολία με κάποια προηγούμενα σχέδια να επουλωθούν, καθώς έκαναν ουλές, φαγούρα και ανασηκώθηκαν στο δέρμα.

Μοιραζόμενος μια ενημέρωση στον λογαριασμό του στο TikTok @tattooedtory, ο Matthew είπε: «Κάναμε ένα τυχαίο τεστ μελανιού σχήματος τις προάλλες, κάποιος ας καλέσει την αστυνομία των τατουάζ, παρακαλώ»

Είπε στην Daily Star ότι το τεστ μελανιού διασφαλίζει ότι το σώμα του θα δεχτεί καλά το τατουάζ.

«Έτσι, αυτό που είδατε στο βίντεο του TikTok, αυτό το τυχαίο μαύρο σχήμα, είναι απλά ένας τρόπος που κάνω μια διαβούλευση με τους νέους καλλιτέχνες με κάθε είδους νέο μελάνι που βάζω στο σώμα μου», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα και κάποιες αλλεργικές αντιδράσεις στη ζωή μου από συγκεκριμένα μελάνια, όπου είχα σαν ανάδυση στο δέρμα, όχι ουλές, φαγούρα, τέτοια πράγματα. Έτσι, αποφάσισα να πάρω το τυχαίο σχήμα ήταν για να δω, πρώτα απ’ όλα, πώς θα φαινόταν στο δέρμα μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.