ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τα νέα F-16 του Πακιστάν θα εξοπλιστούν με το ραντάρ AN/APG-68(V)9

Τα νέα F-16 του Πακιστάν θα εξοπλιστούν με το ραντάρ AN/APG-68(V)9

H αμερικανική Northrop-Grumman υπέγραψε στις 10 Ιανουαρίου 2007 συμβόλαιο ύψους 49,75 εκατ. δολαρίων με την Αμερικανική αεροπορία (USAF) για την κατασκευή και παράδοση συστημάτων ραντάρ AN/APG-68(V)9.

Τα ραντάρ θα εξοπλίσουν τα 18 νέα μαχητικά F-16 Block 52+ που θα αποκτήσει η αεροπορία του Πακιστάν, αλλά και 34 από τα παλαιότερα F-16A/B Block 15. Στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται επίσης δικαίωμα προαίρεσης (option) για 44 ακόμη συστήματα. Η παράδοση των συστημάτων θα γίνει βάσει του ισχύοντος χρονοδιαγράμματος μέσα στο 2008. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν παραγγελθεί περισσότερα από 450 ραντάρ AN/APG-68(V)9 από οκτώ συνολικά χώρες. Από αυτά έχουν παραδοθεί τα 300 που εξοπλίζουν τις πιο πρόσφατες, αλλά και παλαιότερες-αναβαθμισμένες εκδόσεις του F-16.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.