ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tyra Banks: Mεταμορφώνεται σε τίγρη και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα (φωτό)

Tyra Banks: Mεταμορφώνεται σε τίγρη και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα (φωτό)

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Tyra Banks, μεταμορφώνεται σε τίγρη για την τελευταία της φωτογράφιση και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η Tyra, για αρκετά χρόνια ήταν το αντίπαλο δέος της Naomi Campbell στις πασαρέλες, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση και να καταφέρει να γίνει αγαπητή στο αμερικάνικο κοινό.

Το διαδικτυακό τεύχος του περιοδικού Paper για τον Δεκέμβριο, αφιερώνει τις… σελίδες του στην Tyra και μεταμορφώνει τη σέξι γαζέλα της μόδας σε τίγρη με τη βοήθεια του body painting.

Η Tyra γνωστή για τη φωτογένεια και το στήσιμο της στο φακό, δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Δείτε μερικές εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media από τη φωτογράφιση και προκάλεσαν τα θετικά σχόλια χρηστών του διαδικτύου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.