Πατήσια – Φωτιά σε διαμέρισμα: Η έκρηξη πέταξε το δεύτερο θύμα έξω από το διαμέρισμα! – Σοκάρουν οι λεπτoμέρειες

Πατήσια – Φωτιά σε διαμέρισμα: Η έκρηξη πέταξε το δεύτερο θύμα έξω από το διαμέρισμα! – Σοκάρουν οι λεπτoμέρειες

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός έκρηξης και πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση από τους γείτονες για πυρκαγιά στο διαμέρισμα στις 5:33. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι μόλις έφτασαν βρήκαν έναν άνδρα νεκρό στο πεζοδρόμιο, ενώ οι γείτονες, που είχαν εκκενώσει την πολυκατοικία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ανέφεραν ότι είχε ακουστεί και μία ισχυρή έκρηξη.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στον 4ο όροφο όπου έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, ή οποία δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και τότε βρήκαν νεκρό ακόμη ένα άτομο.

Η έκρηξη τον πέταξε έξω από το διαμέρισμα!

Το δεύτερο θύμα ήταν απανθρακωμένο γι’ αυτό ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν ίχνη έκρηξης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνδρας που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο να εκτινάχτηκε από το διαμέρισμα.

Αυτήν την ώρα στον τόπο του τραγικού συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, που ερευνά τις συνθήκες της έκρηξης και της πυρκαγιάς και συγκεντρώνει τα στοιχεία για την αναγνώριση των θυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.