ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ηλικιωμένου στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ηλικιωμένου στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης και την ασφάλεια Σπάρτης, η ανθρωποκτονία ενός 76χρονου που είχε βρεθεί από τους αστυνομικούς νεκρός μέσα στο σπίτι του στις 31 Αυγούστου το 2012, στον οικισμό Βεργαδέικα, στο Λογκανίκο Λακωνίας.

Δράστες είναι ένας 24χρονος Έλληνας, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, για ληστεία που είχε διαπράξει στην Αττική κι ένας Αλβανός, ο οποίος στο παρελθόν έμενε στο χωριό κι είχε εργαστεί περιστασιακά στον 76χρονο.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και ληστεία, κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου, με χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια πήραν από το σπίτι όσα χρήματα βρήκαν, κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντάς τον 76χρονο αβοήθητο.

Τον ηλικιωμένο αναζήτησε συγγενικό του πρόσωπο και τον εντόπισαν νεκρό οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του Αλβανού δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.