ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κεφαλονιά: Αναχωρεί το πλοίο της ΑΝΕΚ που φιλοξενούσε 1.000 σεισμόπληκτους

Κεφαλονιά: Αναχωρεί το πλοίο της ΑΝΕΚ που φιλοξενούσε 1.000 σεισμόπληκτους

Άμεση λύση για τη στέγαση των 1.000 σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς που έμειναν χωρίς στέγη και οι οποίοι φιλοξενούνταν μέχρι σήμερα στο πλοίο της ΑΝΕΚ «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσπαθούν να βρουν στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς, όπως ανακοινώθηκε χθες, το πλοίο αναχωρεί, σήμερα Πέμπτη, από το λιμάνι του Αργοστολίου.

Στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προσπαθούν να βρουν άμεσα λύση για τη στέγαση των ανθρώπων, καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου.

Σύμφωνα με πηγές, κάποιοι από αυτούς θα μεταφερθούν στο κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο λιμάνι του Ληξουρίου, ενώ άλλοι θα πρέπει να ενοικιάσουν σπίτι με την επιδότηση ενοικίου που έχει αρχίσει να καταβάλλεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.