ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σε φρούριο μετατρέπεται το Εφετείο Αθηνών- Ξεκινούν έργα θωράκισης του

Σε φρούριο μετατρέπεται το Εφετείο Αθηνών- Ξεκινούν έργα θωράκισης του

Σε φρούριο μετατρέπεται το Εφετείο Αθηνών, καθώς έχουν ξεκινήσει έργα θωράκισης του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τεράστιας μεταλλικής περίφραξης, ενώ θα τοποθετηθούν και ειδικά τουρνικέ και μαγνητικές πύλες προκειμένου να περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο όσοι μπαίνουν στο κτίριο.

Παράλληλα θα τοποθετηθεί και ειδικό σύστημα παρακολούθησης με 40 κάμερες μέσα σε κτίρια της οδού Ευελπίδων.

Οπως γράφει tovima.gr, την ίδια ώρα ισχυρός αστυνομικός κλοιός αναμένεται να δημιουργηθεί και στη ΓΑΔΑ -στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στους γύρω δρόμους-, καθώς οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές φοβούνται επιθέσεων από ένοπλες οργανώσεις του Νίκου Μαζιώτη, του Χριστόδουλου Ξηρού και άλλων από το αντάρτικο πόλεων.

Η περίφραξη θα εκτείνεται στο υπόλοιπο της περιμέτρου του οικοδομικού τετραγώνου Κυρίλλου Λουκάρεως – Ανδρέα Κάλβου – Δέγλερη, από το τέλος των περιφράξεων του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Οι δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι που προσέρχονται πεζή στο κτίριο θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από τις τρεις προαναφερόμενες οδούς.

Από τη Λουκάρεως και τη λεωφ. Αλεξάνδρας θα κατευθύνονται σε κοινό σημείο ελέγχου εισόδου στο ισόγειο του κτιρίου και προς την πλευρά της οδού Λουκάρεως, ενώ οι προσερχόμενοι από τη διεύθυνση της οδού Δέγλερη θα κατευθύνονται στο σημείο ελέγχου εισόδου που θα δημιουργηθεί εκεί για τον σκοπό αυτόν.

Ο έλεγχος όλων των υπολοίπων προσερχόμενων στο κτίριο προσώπων θα γίνεται στο προαναφερθέν σημείο ελέγχου εισόδου στο ισόγειο του κτιρίου προς την οδό Λουκάρεως. Η έξοδος όλων ανεξαιρέτως των προσώπων είναι δυνατόν να γίνεται και από τα δύο σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.