ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ξεκίνησαν οι εν πλω δοκιμές της ρωσικής κορβέτας Sovershenny

Ξεκίνησαν οι εν πλω δοκιμές της ρωσικής κορβέτας Sovershenny

Η ρωσική κορβέτα Sovershenny, κατασκευασμένη στο ναυπηγείο Amursky, αναχώρησε με σκοπό να διενεργήσει εν πλω ελέγχους, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του υπουργείου άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το πλήρωμα της κορβέτας μαζί με τους εκπροσώπους του ναυπηγείου θα ελέγξει τα συστήματα και τους μηχανισμούς του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του συγκροτήματος ισχύος, του συστήματος πηδαλιουχίας, των επιπρόσθετων μηχανισμών, του εξοπλισμού επικοινωνίας και πλοήγησης και την αγκυροβολία του πλοίου.

Οι δοκιμές εργοστασίου είναι ένα από τα υποχρεωτικά στάδια της ναυπηγικής διαδικασίας. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται με σκοπό να ελεγχθεί η λειτουργία όλων των συστημάτων και μηχανισμών, ανακοίνωσε, το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2017, το Ρωσικό υπουργείο άμυνας.

Η Sovershenny είναι μια κορβέτα κλάσης Steregushchiy που κατασκευάστηκε για το Ρωσικό Ναυτικό. Η ναυπήγηση τού πλοίου ξεκίνησε του 2006 και ναυπηγήθηκε το 2015. Ξεκίνησε τις εν πλω δοκιμές στις αρχές του 2017 και εντάχθηκε στο Ρωσικό στόλο Ειρηνικού την 20η Ιουλίου 2017. Θα είναι το πρώτο μεγάλο πολεμικό πλοίο που εντάσσεται στο στόλο Ειρηνικού μέσα σε 25 χρόνια. Η κλάση Steregushchiy είναι η νεότερη κλάση κορβετών του Ρωσικού Ναυτικού.

Τα πλοία της κλάσης Steregushchiy είναι κορβέτες πολλαπλού ρόλου, που προορίζονται να αντικαταστήσουν την κλάση Grisha.

Τα πλοία αυτά χρησιμοποιούνται για επιχειρήσεις σε παράκτιες ζώνες, την εμπλοκή των εχθρικών υποβρυχίων και μονάδων επιφάνειας και την παροχή πυρών υποστήριξης στις αποβατικές επιχειρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κορβέτες κλάσης Steregushchiy διαθέτουν ατσάλινο σκάφος και υπερκατασκευή από συνθετικά υλικά, με βολβοειδή πλώρη και εννιά υδατοστεγεις υποδιαιρέσεις. Διαθέτουν συνδυασμένη γέφυρα και κέντρο διοίκησης, και πρόβλεψη χώρου και βάρους για οχτώ πυραύλους SS-N-25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.