ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω συμμορία ανηλίκων στη Δράμα

Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω συμμορία ανηλίκων στη Δράμα

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη μιας ομάδας τριών ανήλικων παιδιών την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν έναν αυτόματο πωλητή στην εξωτερική πλευρά ενός καταστήματος στη Δράμα, οδήγησε και στην εξιχνίαση δυο κλοπών που είχαν διαπράξει σε σχολεία μαζί με έναν ακόμη ανήλικο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ήταν αυτοί που έπιασαν στα πράσα τα δυο Ελληνόπουλα ηλικίας 17 και 15 χρόνων και τον 16χρονο Βούλγαρο φίλο τους να παραβιάζουν το μηχάνημα με ένα διαρρηκτικό εργαλείο το οποίο κατασχέθηκε και τους παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας για την προανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν διαρρήξει την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή τα κυλικεία δύο σχολείων και είχαν κλέψει διάφορα προϊόντα. Μάλιστα, σε μία από τις διαρρήξεις συμμετείχε και ένας 14χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι τέσσερις πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των γονιών τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.