ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ στο Πολεμικό Ναυτικό: Πιλότος επιχείρησε να… βγάλει τα μάτια του με πηρούνι!

Σοκ στο Πολεμικό Ναυτικό: Πιλότος επιχείρησε να… βγάλει τα μάτια του με πηρούνι!

Σοκάρει η είδηση ότι πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού αποπειράθηκε να βγάλει τα μάτια του με ένα πηρούνι!

Στην ψυχιατρική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας νοσηλεύεται πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος επιχείρησε να βλάψει τον εαυτό του, βγάζοντας με ένα πηρούνι τα μάτια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πιλότος βρέθηκε το τελευταίο διάστημα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω οικογενειακών προβλημάτων – σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του τού είχε ζητήσει να χωρίσουν, πράγμα που ο ίδιος δεν μπορούσε να αποδεθχεί. Έτσι, πριν από μερικές ημέρες προκάλεσε τραύματα με ένα πηρούνι στα μάτια του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο της Αεροπορίας, όπου δέχθηκε την αναγκαία ιατρική φροντίδα. Ωστόσο, αυτό που κρίθηκε σοβαρότερο να αντιμετωπισθεί ήταν η κακή του ψχολογική κατάσταση και εξ αυτού του λόγου νοσηλεύεται στην ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.