ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρομά τα έσπασαν στο Εφετείο σε δίκη για εγκληματική οργάνωση (φώτο)

Ρομά τα έσπασαν στο Εφετείο σε δίκη για εγκληματική οργάνωση (φώτο)

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν την Πέμπτη στο Εφετείο Αθήνων, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για Ρομά που δικάζονταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το bloko.gr, στην αίθουσα του Εφετείου είχε συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων, οι οποίοι τα έσπασαν όλα, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία τους για την 20ετή κάθειρξη που επέβαλε το δικαστήριο.

Στο άκουσμα της απόφασης, οι συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων άρχισαν να σπάνε τα ξύλινα έδρανα και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους. Το μένος τους δεν περιορίστηκε μόνο εντός της αίθουσας, καθώς τα έσπασαν και εκτός, καταστρέφοντας την πόρτα του Εφετείου.

Από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Εφετείο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το bloko.gr:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.