ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ευρώπη των Εθνών, επέστρεψε!

Δείτε τη στιγμή που τρένο συγκρούεται με φορτηγό σταματημένο επάνω στις ράγες (βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που τρένο συγκρούεται με φορτηγό σταματημένο επάνω στις ράγες (βίντεο)

Την σοκαριστική στιγμή που ένα τρένο έπεσε επάνω σε ένα φορτηγό το οποίο είχε κολλήσει σε μια σιδηροδρομική διάβαση στο Οχάιο κατέγραψε κάμερα.

Το φορτηγό, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στο βίντεο, φαίνεται σταματημένο επάνω στις ράγες του τρένου στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στο Columbus Grove, ένα χωριό βορειοδυτικά του Κολούμπους στο Οχάιο. Το βίντεο δημοσίευσε στο διαδίκτυο ο αυτόπτης μάρτυρας Μαρκ Μάγιερς, ο οποίος απλώς έγραψε: «Ένα ενδιαφέρον ταξίδι πηγαίνοντας να πάρεις τον Λουκ από το ποδόσφαιρο».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=iEy-OcvAL8g&feature=emb_title

Όπως φαίνεται, οι πύλες διέλευσης δείχνουν να κλείνουν γύρω από το όχημα, με την μία να χτυπά στην οροφή του ρυμουλκούμενου και την άλλη πίσω από την καμπίνα του οδηγού. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Μάγιερς ακούγεται να λέει: «Νομίζω ότι ακούω ένα σφύριγμα» Καθώς το τρένο πλησιάζει, ο Μάγιερς λέει: «Θεέ μου θα το χτυπήσει».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το τρένο χτυπά στο πλάι του ρυμουλκούμενου στέλνοντάς το στον αέρα. Το τρένο συνεχίζει την πορεία του, παρασύροντας μέρος του φορτηγού περίπου 250 μέτρα μακριά προτού σταματήσει. «Θεέ μου» ακούγεται να λέει ο Μάγιερς καθώς γυρίζει την κάμερα πίσω στο φορτηγό, από το οποίο έχει μείνει τώρα μόνο η καμπίνα η οποία κλείνει στο πλάι.

Ευτυχώς, όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πούτναμ, κανείς δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, με τα μέλη του πληρώματος της αμαξοστοιχία να φαίνονται σε βίντεο των τοπικών ειδήσεων να βγαίνουν από το τρένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία είπε ότι άρχισε να λαμβάνει αναφορές για ένα φορτηγό στις σιδηροδρομικές γραμμές περίπου στις 6:45 μ.μ. αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για να σταματήσει το επερχόμενο τρένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.