ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πενσακόλα – Φλόριντα: Σαουδάραβας ο δράστης της δολοφονίας τριών ανθρώπων στη βάση του Ναυτικού

Πενσακόλα – Φλόριντα: Σαουδάραβας ο δράστης της δολοφονίας τριών ανθρώπων στη βάση του Ναυτικού

Ο άνδρας που σκότωσε τρεις ανθρώπους σήμερα το πρωί ανοίγοντας πυρ σε αεροναυτική βάση στη Φλόριντα, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά, ήταν ένας Σαουδάραβας με στρατιωτική εκπαίδευση, μεταδίδουν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και οι New York Times, επικαλούμενοι Αμερικανούς αξιωματούχους.

Σύμφωνα με αυτά τα ΜΜΕ, πρόκειται για έναν υπήκοο Σαουδικής Αραβίας που βρισκόταν στη βάση της Πενσακόλα για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα κατάρτισης στην αεροναυτική.

Το CNN μεταδίδει ότι οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν η επίθεση ενδέχεται να έχει τρομοκρατικά κίνητρα.

Ο δράστης σκοτώθηκε, κατά την ανταλλαγή πυρών με δυο άντρες της ασφάλειας, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Μέχρι τώρα, έχει γίνει γνωστό πως τη ζωή τους έχασαν τρία άτομα, ενώ το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.