ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αγωνία για την ζωή 22χρονου στο Κιλκίς – Χαροπαλεύει μετά από εργατικό ατύχημα

Αγωνία για την ζωή 22χρονου στο Κιλκίς – Χαροπαλεύει μετά από εργατικό ατύχημα

Σάλος έχει ξεσπάσει με το εργατικό ατύχημα που έλαβε χώρα στο Κιλκίς, με θύμα έναν 22χρονο που δίνει “μάχη” για την ζωή του.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 22χρονος εργάτης της βιομηχανίας Αλουμύλ, που τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι το πρωί της Πέμπτης (16-09-2021).

Ο 22χρονος μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς, όπου την πρώτη φροντίδα παρείχε ο διευθυντής της, Γιώργος Καϊσίδης. Τα τραύματα όμως στο μέτωπο ήταν συντριπτικά και απαιτούνταν εξειδικευμένη επέμβαση και νοσηλεία. Γι’ αυτό και ο νεαρός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, αντιμετωπίστηκε με επέμβαση από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου και ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου, με την ελπίδα και την ευχή όλων των κιλκισιωτών να πάνε τα πράγματα κατ’ ευχήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα έγινε γνωστό με μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα μέσω Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι της Παρασκευής εστάλη ανακοίνωση-καταγγελία του Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποιώντας το ατύχημα και καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας στη βιομηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.