ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτός είναι ο δράστης που λήστευε ηλικιωμένες γυναίκες στα νότια προάστια

Αυτός είναι ο δράστης που λήστευε ηλικιωμένες γυναίκες στα νότια προάστια

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 21χρονου, ο οποίος διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.

Ειδικότερα, ο δράστης συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, στις 27-8-2018 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει την προηγούμενη μέρα ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένης στην Βάρη.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, εξακριβώθηκε ότι ο 21χρονος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα στα Νότια προάστια και με την χρήση βίας, άρπαζε τις αλυσίδες λαιμού. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις υποθέσεις.

Πρόκειται για τον Γεράσιμο Ζαφειρόπουλο, αγνώστου πατρός και της Αικατερίνης, γεννηθείς 27-7-1997 στη Λαμία Φθιώτιδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.