ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φυλακές Τρικάλων: Aνήλικος είχε κρύψει ναρκωτικά στα παπούτσια του για να τα παραδώσει στον πατέρα του

Φυλακές Τρικάλων: Aνήλικος είχε κρύψει ναρκωτικά στα παπούτσια του για να τα παραδώσει στον πατέρα του

Ένα ανήλικο αγόρι βρέθηκε με χειροπέδες στις φυλακές Τρικάλων, όταν διαπιστώθηκε ότι μέσα στους πάτους αθλητικών παπουτσιών που επρόκειτο να παραδώσει στον κρατούμενο πατέρα του, ήταν κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες!

Κατά τον έλεγχο στα πράγματα που έφερε στη φυλακή ο 16χρονος γιος του έγκλειστου στο επισκεπτήριο της Δευτέρας, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι οι σόλες των παπουτσιών ήταν πρόχειρα κολλημένες. Μόλις τις άνοιξαν, βρήκαν μέσα μικρά δέματα με ναρκωτικά και ειδοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έφηβο, αλλά και άλλα δύο άτομα τα οποία τον περίμεναν μέσα σε αυτοκίνητο έξω από τη φυλακή, καθώς και αυτά σύμφωνα με το trikalavoice.gr είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας Τρικάλων, που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, η οποία βαρύνει και τον κρατούμενο πατέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.