ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρωτοφανές περιστατικό – Απήγαγε γυναίκα από την Κυψέλη και την φυλάκισε σε σπίτι στην Πάτρα

Πρωτοφανές περιστατικό – Απήγαγε γυναίκα από την Κυψέλη και την φυλάκισε σε σπίτι στην Πάτρα

Μια άνευ προηγουμένου υπόθεση απαγωγής ήρθε στο «φως» έπειτα από την καταγγελία συγγενικού προσώπου μιας γυναίκας που κατοικεί στην περιοχή της στην Κυψέλη στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε ότι ένας ένοπλος τη μετέφερε με τη βία στην Πάτρα και την κρατούσε φυλακισμένη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης έσπασε πριν από μια εβδομάδα την πόρτα του διαμερίσματος της γυναίκας, την ξυλοκόπησε και την υποχρέωσε με την απειλή όπλου να μπει στο αυτοκίνητό του, παρά την θέλησή της.

​Στη συνέχεια, την μετέφερε σε ένα διαμέρισμα στην Πάτρα, όπου την κλείδωσε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το διαμέρισμα του δράστη το μεσημέρι της Πέμπτης, έκαναν έφοδο και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έρευνα που έκαναν, κατάσχεσαν ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα, επιπλέον 20 φυσίγγια, μία στρατιωτική ξιφολόγχη, έναν αναδιπλούμενο σουγιά, ένα μεταλλικό μπαστούνι του μπέιζμπολ και δυο ναρκωτικά χάπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να εξακριβωθούν τα κίνητρα της απαγωγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.