ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Στο κελί του 39χρονου τοποθετήθηκε κάμερα για να τον επιτηρεί 24 ώρες το 24ωρο»

Έλαβε χθες εξιτήριο και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Στο κελί του 39χρονου τοποθετήθηκε κάμερα για να τον επιτηρεί 24 ώρες το 24ωρο»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, Κώστας Παληοκαρύτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τρίτης (16/4) για την κατάσταση κράτησης του 39χρονου που δολοφόνησε την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, τόνισε ότι «στο κελί του τοποθετήθηκε κάμερα για να τον επιτηρεί 24 ώρες το 24ωρο».

Ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έλαβε χθες εξιτήριο και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενα εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχολόγους για να ελεγχθεί η κατάστασή του. Οι εργαζόμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν απρόβλεπτο άνθρωπο που δεν πρέπει να τον αφήσουν από τα μάτια τους.

Ο 39χρονος μίλησε σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό και φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε έξω από το τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Δεν θυμάμαι», φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με το Mega, ενώ φέρεται να πρόσθεσε πως «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.