ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις

Επιθέσεις σε βάρος διμοιριών που εκτελούσαν υπηρεσία

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις

Χειροπέδες πέρασαν, χθες το βράδυ στα Εξάρχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, σε δύο άντρες, ηλικίας 38 και 31 ετών, για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη της κοινής ειρήνης, απόπειρα πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι συμμετέχοντας σε 2 ομάδες περίπου 40 ατόμων και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εκδήλωσαν επιθέσεις σε βάρος διμοιριών που εκτελούσαν υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, κροτίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψη τους ενώ κατά τη σύλληψη του 31χρονου, άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της σύλληψης, επιτέθηκαν εκ νέου με ρίψη καρεκλών, γυάλινων μπουκαλιών και ποτηριών κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.