ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Υπό την επήρεια ναρκωτικών οδηγούσε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο τον Απρίλη

Ο οδηγός αρνείται τις κατηγορίες

Πιερία: Υπό την επήρεια ναρκωτικών οδηγούσε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο τον Απρίλη

Ο δικηγόρος των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τον Απρίλιο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, Θεόδωρος Τσανακτσίδης, προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, καθώς δήλωσε πως ο οδηγός του μοιραίου ΚΤΕΛ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, στις 19 Απριλίου δύο αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης και παρασύρθηκαν από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαιναν 74 επιβάτες, τον περασμένο Απρίλιο.

«Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο οδηγός του ΚΤΕΛ οδηγούσε υπό την επίδραση κοκαΐνης. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικής μορφής. Από τη δικογραφία προκύπτει ότι δεν είδε καθόλου τα σταματημένα αυτοκίνητα», όπως ανέφερε ο δικηγόρος υποστήριξης των θυμάτων, Θεόδωρος Τσανακτσίδης στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων, το λεωφορείο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα αυτοκίνητα. Στη δικογραφία, μάλιστα, περιλαμβάνονται κλήσεις της Τροχαίας για 26 παραβάσεις ταχύτητας κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα αυτοκίνητα βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, επειδή το ένα εξ αυτών δεν ήταν ολόκληρο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.