ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: «Με πλάκωσαν πέτρες στο σώμα και το κεφάλι» λέει η 19χρονη που έπεσε σε τρύπα 3 μέτρων 

«Ψυχολογικά δεν είμαι καλά»

Θεσσαλονίκη: «Με πλάκωσαν πέτρες στο σώμα και το κεφάλι» λέει η 19χρονη που έπεσε σε τρύπα 3 μέτρων 

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 19χρονη που έπεσε με τον φίλο της σε τρύπα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

«Απλά περπατούσαμε και το έδαφος υποχώρησε και πέσαμε. Με πλάκωσαν πέτρες στο κεφάλι και το σώμα. Το παιδί προσπαθούσε να με συνεφέρει, γιατί έχασα τις αισθήσεις μου όταν έπεσα» είπε η 19χρονη και συμπλήρωσε:

«Κρεμόταν ένας τοίχος από πάνω μας και θα έπεφτε στα κεφάλια μας… Μας έφερε μία σκάλα ένας μαγαζάτορας κι από τον φόβο και την αδρεναλίνη, παρότι είχα σπασμένο πόδι κατάφερα να ανέβω. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία. Ψυχολογικά δεν είμαι καλά. Κλαίω και δεν είμαι καλά. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου» κατέληξε η 19χρονη.

Την ίδια στιγμή νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας για τη στοά στο του Μπιτ Παζάρ, όπου τραυματίστηκαν οι δύο 19χρονοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πριν από μερικά χρόνια υπήρξε μια μελέτη για την ανακαίνιση και αποκατάσταση του συγκροτήματος, δεν έγινε όμως γιατί η υπηρεσία νεοτέρων μνημείων βάζει κάποιους όρους που οι ιδιοκτήτες δεν αποδέχονται», ανέφερε ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στην ΕΡΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.