ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Διαδήλωση στην Κομοτηνή κατά του τουρκικού προξενείου υπό την επίβλεψη της αστυνομίας

Διαδήλωση στην Κομοτηνή κατά του τουρκικού προξενείου υπό την επίβλεψη της αστυνομίας

Όπως σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έτσι και στην Κομοτηνή, έγινε διαμαρτυρία για τα εγκαίνια του τζαμιού Αγιασοφία.

Η πορεία διαμαρτυρίας που άρχισε μπροστά στο μνημείο-σπαθί τερματίσθηκε στην αρχή του δρόμου όπου βρίσκεται το κτίριο του προξενείου της Τουρκίας.

Οι διαδηλωτές τόσο κατά τις ομιλίες που έγιναν στο μνημείο-Σπαθί , όσο και κατά την διάρκεια της πορείας, φώναξαν συνθήματα κατά τη Τουρκίας.

Οι διαδηλωτές, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr, κραυγάζοντας ¨Έξω οι Τούρκοι από την Αγία Σοφία¨, ¨Που θα ανάψουμε κεριά-Μέσα στην Αγιά Σοφιά¨, ¨Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη¨ και ¨Να κλείσει το τουρκικό προξενείο¨, έφτασαν ως την αρχή του δρόμου που βρίσκεται το προξενείο και εκεί μπροστά στους αστυνομικούς που είχαν πάρει μέτρα συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, συνοδεία αστυνομικών κρέμασαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας σε πανό μπροστά στο κτίριο του προξενείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διαδηλωτές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και φωνάζοντας συνθήματα διαλύθηκαν χωρίς επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.