ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: Στέλνει μηνύματα για την Τουρκία και το Σκοπιανό

Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: Στέλνει μηνύματα για την Τουρκία και το Σκοπιανό

Κατά την διάρκεια συζήτησης της με τους συντάκτες του στρατιωτικού ρεπορτάζ, η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, έστειλε διπλό μήνυμα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς αποδέκτες.

Αναφερόμενη τόσο στην Τουρκία και την συμπεριφορά της σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, όσο και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκοπεύει να ψηφίσει την συμφωνία.

Αναφερόμενη επίσης στην συμπεριφορά της Τουρκίας, η ΥΦΕΘΑ ανέφερε ότι η Τουρκία είναι μια περιφερειακή δύναμη, την οποία η Ελλάδα ατενίζει στα μάτια, αλλά δεν την φοβόται γιατί διαθέτει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις. Υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που εκπέμπει σταθερότητα σε όλες τις δυνάμεις που έχουν συμφέροντα στην περιοχή.

Μιλώντας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και της Συμφωνίας των Πρεσπών, η κα Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα ψηφίσει την συμφωνία αν και όταν αυτή έρθει στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικά η Υφυπουργός ανέφερε ότι: “περιμένει όλη η χώρα από πέντε ανθρώπους, οι οποίοι οραματίστηκαν κάποια πράγματα να σηκώσουμε το βάρος της ιστορίας δεκαετιών. Αυτή την υποχρέωση απέναντι στην ιστορία, στον αγώνα των Μακεδονομάχων εμείς θα την εκπληρώσουμε. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας, δεν θα ψηφίσουμε την συμφωνία“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.