ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρολάν Γκαρός: «Βασιλιάς» ο Ρ.Ναδάλ – «Περίπατο» κόντρα στον Ν.Τζόκοβιτς στον τελικό

Ρολάν Γκαρός: «Βασιλιάς» ο Ρ.Ναδάλ – «Περίπατο» κόντρα στον Ν.Τζόκοβιτς στον τελικό

Ο Ράφα Ναδάλ ήταν τρομερός κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον κέρδισε με 3-0 σετ και με την 13η νίκη του στο Ρολάν Γκαρός έγραψε ιστορία.

Ο τρομερός Ισπανός έκανε “περίπατο” με 3-0 κόντρα στο Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έδειξε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις μετά τον “επικό” ημιτελικό με τον Τσιτσιπά και δεν κατάφερε ούτε καν να… απειλήσει τον Ναδάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πολυνίκης του θεσμού δέχθηκε μόλις ένα μπρέικ σε ολόκληρο τον τελικό για να πανηγυρίσει έτσι με εμφατική τρόπο, μία ιστορική νίκη στο… αγαπημένο του Roland Garros, για να φθάσει τον Ρότζερ Φέντερερ στα 20 τρόπαια σε Γκραν Σλαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.