ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Αρσεναλ επικράτησε 1-0 της Νόριτς

Η Αρσεναλ επικράτησε 1-0 της Νόριτς

Τι και αν η Αρσεναλ επικράτησε 1-0 της Νόριτς και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στο σεντόνι, οι εικόνες… διχασμού στις εξέδρες προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στους Λονδρέζους. Με αφορμή τη συμπλήρωση δώδεκα ετών χωρίς τίτλοι, οι φίλαθλοι της ομάδας στο 12ο και στο 78ο λεπτό ανάρτησαν πανό ζητώντας αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Η αντίδραση ήρθε από άλλη μερίδα φιλάθλων του συλλόγου «Περήφανοι για τον Βενγκέρ, ντροπιασμένοι για τους οπαδούς αυτής της ομάδας…» και ο διχασμός στις εξέδρες του Emirates είναι γεγονός! 

Ο Βενγκέρ προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα του αφοσιωμένη στο γήπεδο, οι Κανονιέρηδες δεν έπεισαν, όμως με ένα σουτ εντός στόχους κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να βρεθούν στην 3η θέση. Αντίθετα, η Νόριτς έμεινε στο -2 από τη ζώνη σωτηρίας.

Η Αρσεναλ μπήκε στο ματς επηρεασμένη από αυτά που γινόντουσαν στις εξέδρες και η Νόριτς λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά αρκετά νωρίς. Ο Νέιθαν Ρέντμοντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσεχ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και την ουσία για να απειλήσουν. Αντίθετα, τα Καναρίνια είχαν δυο καλές φάσεις στο 42′ και στο 45′ αλλά ο Ρέντμοντ δεν κατάφερε να σκοράρει! Το ξεκίνημα του β’ μέρους δεν ήταν διαφορετικό, αφού η Νόριτς ήταν αυτή που πίεσε για το γκολ! Η κίνηση του Βενγκέρ να βγάλει τον Ιβόμπι και να περάσει τον Γουέλμπεκ έφερε γκρίνια στις εξέδρες, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Αλσατός δικαιώθηκε! Από πάσα του Ζιρού, ο Γουέλμπεκ διαμόρφωσε με δεξί σουτ το 1-0!

Μάλιστα, η Νόριτς μαζί με την Αστον Βίλα έχει τα λιγότερα clean sheets στο πρωτάθλημα (μόλις πέντε). Τα Καναρίνια αποφάσισαν να ρισκάρουν, όμως ο Μποκανί έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει! Η Αρσεναλ μετά το 80′ ανέκτησε τον έλεγχο, αλλά Οζίλ και Ελνένι δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ (51′ Γκάμπριελ), Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ελνένι, Ράμσεϊ, Αλέξις (84′ Κοκλέν), Οζίλ, Ιβόμπι (56′ Γουέλμπεκ), Ζιρού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νόριτς: Ρούντι, Πίντο, Μάρτιν, Μπασόνγκ (89′ Τζάρβις), Όλσον, Ρέντμοντ, Ο’Νιλ, Χόουσον, Μπρέιντι (78′ Νέισμιθ), Χούλαχαν (68′ Μποκανί), Ζερόμ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.