Μετά από ανάκριση 15 ωρών αφέθηκε ελεύθερος ο Μισέλ Πλατινί

Μετά από ανάκριση 15 ωρών αφέθηκε ελεύθερος ο Μισέλ Πλατινί

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μισέλ Πλατινί, έπειτα από κατάθεση 15 ωρών στις γαλλικές Αρχές.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA συνελήφθη -όπως λέει ο ίδιος, προσήχθη για να καταθέσει ως μάρτυρας- χθες για το σκάνδαλο διαφθοράς για την ανάθεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

«Όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι διόλου ευχάριστη. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία. Με ρώτησαν για το Euro 2016, για το Μουντιάλ της Ρωσίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη FIFA», είπε ο Πλατινί κατά την αποχώρησή του από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολύ λίγα νέα στοιχεία προέκυψαν. Δεν είναι ύποπτος για κάτι. Θεωρείται μάρτυρας», ανέφερε, από την πλευρά του, ο δικηγόρος τού Μισέλ Πλατινί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.