ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τέλος εποχής για τον μύθο της Ρώμης: Aποσύρθηκε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι (βίντεο)

Τέλος εποχής για τον μύθο της Ρώμης: Aποσύρθηκε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι (βίντεο)

O αθλητισμός γεννά όμορφες ιστορίες. Μερικές, είναι τόσο όμορφες, όπως ένα παιδικό παραμύθι. Σίγουρα, ανάμεσα σε αυτές θα περιληφθεί στη χρυσή βίβλο του ποδοσφαίρου, αυτή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και της Ρόμα.

Ο μύθος της Ρόμα, ο μόνος που μπόρεσε να σηκώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού έπειτα από την αποχώρηση του Φραντζέσκο Τότι, αποφάσισε να πει αντίο στο ποδόσφαιρο. Αφού η διοίκηση της Ρόμα έκρινε, ότι ο Ντε Ρόσι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα τους, ο εμβληματικός αρχηγός των «Ρωμαίων» αποφάσισε να πει «αντίο» στο ποδόσφαιρο, αντί να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την πορεία του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ντε Ρόσι απέρριψε τις προτάσεις που είχε από τη Φιορεντίνα, των ΗΠΑ και της Κίνας και αποφάσισε να στραφεί στην προπονητική. Επειτα από 17 συναπτά χρόνια παρουσίας στη Ρώμη, ο Ντε Ρόσι σταματά το ποδόσφαιρο.

Ηδη, υπάρχουν πληροφορίες, ότι θα αναλάβει ρόλο βοηθού του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.

Ο Ντε Ρόσι ήταν κομμάτι της Ρόμα από την πρώτη μέρα της ζωής του. Οι οπαδοί της, τον αποκαλούσαν «Capitan Futuro», ως εκείνον που θα διαδεχθεί τον Τότι. Όπως και έγινε.

Η σχέση με τους οπαδούς της Ρόμα είναι μοναδική και φάνηκε, ότι δεν ήθελε να τη διαταράξει στο φινάλε αυτής της πολυετούς πορείας. Όπως τους είχε πει και στο γράμμα μέσω του οποίου τους είχε αποχαιρετήσει:

«Κανείς δεν θα σας αγαπήσει περισσότερο από εμένα». Ο Ντε Ρόσι το είπε και το έκανε.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.