ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι παίκτες αρνήθηκαν πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ έκαστος

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι παίκτες αρνήθηκαν πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ έκαστος

Οι παίκτες της Ρεάλ αρνήθηκαν να λάβουν το πριμ 1.000.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στον καθέναν για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και σούπερκαπ της περασμένης σεζόν σεβόμενοι τα μειωμένα έσοδα του κλαμπ λόγω κορωνοϊού.

Οι Μαδριλένοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ισπανίας και παράλληλα κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε παίκτης θα έπρεπε να πάρει από ένα εκατ. ευρώ (700.000 για το πρωτάθλημα, 300.000 για το Σούπερ Καπ) ως πριμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά δε θα πάρουν τίποτα όμως, αφού αποφάσισαν, όπως αναφέρει και η μαδριλένικη Marca, να αρνηθούν το πριμ και να το χαρίσουν στο κλαμπ, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα αφού η απουσία κόσμου από τα γήπεδα στο ξεκίνημα και της φετινής σεζόν, λόγω του κορωνοϊού, εξακολουθεί να δημιουργεί οικονομικά προβλήματα στη Ρεάλ, όπως και σε όλες τις ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.