ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Τσέλσι έδωσε το «σύνθημα»: Αποσύρεται από την European Super League! – Υπό κατάρρευση το εγχείρημα

Η Τσέλσι έδωσε το «σύνθημα»: Αποσύρεται από την European Super League! – Υπό κατάρρευση το εγχείρημα

Το πρώτο κομμάτι του ντόμινο των 12 έπεσε, αφού η Τσέλσι αποσύρεται από την συμμαχία για την ίδρυση της European Super League κάτι που ακολούθησε και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι φήμες πλέον για οριστική διάλυση του πλάνου για κλειστή λίγκα εντείνονται.

Το μέτωπο των 12 ανταρτών αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρραγές, αφού όπως όλα δείχνουν έχουμε την πρώτη… αποστασία. Υπό το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων, η Τσέλσι αποφάσισε να κάνει πίσω και να αποσυρθεί από την κίνηση για την ίδρυση της κλειστής ευρωπαϊκής Super League. Πληροφορίες αναφέρουν πως ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου μέχρι να φύγει απ’ τη νεοσύστατη Λίγκα και η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα, Sun, η ομάδα την οποία προπονεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αναμένεται να μην παραμείνει στην ESL, αν και ακόμα δεν επιβεβαιώνεται από άλλες πηγές.

Τσέλσι, Μαν. Σίτι, Μαν, Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αποχωρούν από την ευρωπαϊκή Super League, ενώ την ίδια πορεία δείχνουν να έχουν Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, με το οικοδόμημα των 12 να καταρρέει πρόωρα.

Εδώ και λίγη ώρα στα δημογραφικά στέκια της Ευρώπης κυκλοφορεί η φήμη ότι το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να υπάρξει έκτακτη σύσκεψη των 12 προκειμένου να διαλύσουν οριστικά την European Super League πριν καν αυτή υλοποιηθεί.

O πρόεδρος των μπλε Μπρους Μπακ είχε πριν από λίγο συνάντηση με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, τους οποίους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα που έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ οι οπαδοί της Τσέλσι έστηναν τα δικά τους λαϊκά δικαστήρια για την απόφαση των Λονδρέζων να ενταχθούν στην ομάδα των 12.

Μάλιστα όταν άρχισε να διαδίδεται η φήμη για την απόσυρση της Τσέλσι από την ιδρυτική ομάδα των 12, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, όπως μαρτυρούν βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στα social media.

Χαμός έξω από το γήπεδο – Παρενέβη ο Τσεχ

Οι fans της Τσέλσι προχώρησαν σε δυναμική διαμαρτυρία κατά της ESL έξω από το Stamford Bridge φράζοντας τον δρόμο στο λεωφορείο της ομάδας.

Η Τσέλσι είναι ανάμεσα στις 12 ομάδες που ίδρυσαν την European Super League και το βράδυ της Τρίτης (20/04) παίζει με την Μπράιτον για την PL. Οι οπαδοί των Μπλε δεν έχασαν την ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν για τη συμμετοχή στην ESL.

Ο κόσμος αφού τα… έχωσε στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δεν επέτρεπε στο λεωφορείο να περάσει και μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβει ο Πετρ Τσεχ για να πέσουν κάπως οι τόνοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.