ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με Μπερμπάτοφ-Αθανασιάδη στην επίθεση ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Με Μπερμπάτοφ-Αθανασιάδη στην επίθεση ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Ο Ιγκορ Τούντορ, άνοιξε τα χαρτιά του για το παιχνίδι της Κυριακής (22/11) του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, με τον Κροάτη τεχνικό να επαναφέρει το αγαπημένο του 3-4-3 με τους Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ να είναι στο αρχικό σχήμα.  

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μετά τους πειραματισμούς που έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια αποφάσισε να επαναφέρει το σύστημα με το οποίο δούλεψε η ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και στα περισσότερα παιχνίδια. Ο Τούντορ, λόγω και των απουσιών που έχει στην άμυνα (Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας) θα κρατήσει στα μετόπισθεν τον Τζιόλη. Μαζί με τους Μαλεζά και Σκόνδρα θα είναι η τριάδα στην άμυνα. Στο κέντρο η επιστροφή του Κάτσε στην 11άδα θεωρείται δεδομένη, ενώ ο Γκολάσα θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζιόλη στο κέντρο. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδης  ενώ την γραμμή κρούσης θ’ αποτελέσουν οι Μακ, Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης. 

Ο Γιάννης Σκόνδρας με δηλώσεις του υποστήριξε πως υπάρχει θυμός στην ομάδα από το γεγονός δεν μπορεί να κερδίσει αντιπάλους που είναι ποιοτικά κάτω από τον ΠΑΟΚ. 

Ο αμυντικός του συλλόγου με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησε για την ισοπαλία με τον Πανθρακικό: «Όλοι οι παίκτες ξέρουμε που βρισκόμαστε. Όταν φέρνεις ισοπαλία στην έδρα σου με τον Πανθρακικό, είναι αποτέλεσμα που δεν ευχαριστεί κανένα. Είμαστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι για αυτό. Η νοοτροπία που έχουμε είναι αυτή του νικητή. Με αυτές τις ομάδες που είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζουμε άνετα. Δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη. Τώρα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε και πολλά γκολ».

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ εύκολα: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Έχουν γίνει λάθη και εκεί δουλεύουμε για να τα βελτιώσουμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα έλλειψης συγκέντρωσης. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».

Για το ότι θα κληθεί να παίξει και πάλι ως στόπερ: «Για μένα το σημαντικό είναι να παίρνω παιχνίδια. Όπου με βάλει ο προπονητής θα παίξω. Ως στόπερ έχω παίξει αρκετές φορές αλλά όπου και αν παίζω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν με πειράζει. Εκεί χρειάζεται βοήθεια η ομάδα, εκεί θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον αγώνα της Κυριακής: «Καλή ομάδα έχει ο Παναιτωλικός, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι έχουμε ποιότητα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.