ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιντέγε: «Προτίμησα την ευτυχία από τα χρήματα των Κινέζων»

Ιντέγε: «Προτίμησα την ευτυχία από τα χρήματα των Κινέζων»

Ο Ιντέγε Μπράουν τον Ιανουάριο απέρριψε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από την Κίνα, αλλά αυτό ήταν κάτι που έκανε συνειδητά ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού. 

Όπως δήλωσε στο BBC, ο Ιντέγε επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα, δήλωσε χαρούμενος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι σημαντικότερη η ευτυχία της οικογένειας του, από τα χρήματα που του πρόσφεραν οι Κινέζοι. 

«Ήταν μια απίστευτη πρόταση από την Κίνα όσον αφορά τα χρήματα, αλλά επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη εδώ και αυτό είναι υπεράνω χρημάτων» ανέφερε ο Νιγηριανός φορ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα μιλώντας για την παρουσία του στους «ερυθρολεύκους», ο Ιντέγε ανέφερε: «Ειλικρινά δεν έχω λόγο να αφήσω τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες μου. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω τίτλους και να παίζω στο Champions League. Θέλω να προσφέρω στην ιστορία του Ολυμπιακού»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.