ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για γήπεδο ΠΑΟΚ: «Η νέα Τούμπα δεν έχει μείνει πίσω»

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για γήπεδο ΠΑΟΚ: «Η νέα Τούμπα δεν έχει μείνει πίσω»

Αισιόδοξος σε ότι αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο δήμαρχος θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, έκανε ειδική αναφορά στο θέμα της κατασκευής της Νέας Τούμπας σχολιάζοντας πως το έργο προχωρά κανονικά.

Ο κ.Ζέρβας τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό και για τον ΠΑΟΚ και για την πόλη να έχει ο σύλλογος καλές υποδομές, σημειώνοντας πως το νυν γήπεδο της ομάδας έχει κάνει τον κύκλο του και είπε πως το γεγονός οτι η ομάδα έχει δύο γήπεδα δείχνει το πόσο νοικοκυρεμένη είναι.

Υπογράμμισε πως η Τούμπα πρέπει να αποκτήσει άλλη εικόνα και είπε οτι το πρότζεκτ δεν έχει μείνει πίσω. Για την ακρίβεια είπε οτι προχωρά κανονικά το ειδικό χωρικό σχέδιο και έχει ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή μελέτη.

Επίσης, τόνισε πως είναι και θέμα του Ιβάν Σαββίδη που θα κάνει τη χρηματοδότηση και σημείωσε οτι απαιτείται μεγάλη γραφειοκρατία. «Ό,τι έρχεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ κοιτάμε να το τρέχουμε το συντομότερο δυνατό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με το τι περιλαμβάνει το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας είπε οτι θα έχει υπόγεια πάρκινγκ, φυσιοθεραπευτήρια, κοιτώνες για αθλητές, ενώ το νέο γήπεδο θα εξυπηρετείται και από το υπό κατασκευή νέο μετρό, αναφέροντας πως θα γίνει μια ευρύτερη ανάπλαση στην περιοχή, όπως στον στάβλο Παπάφη που θα γίνει πολιτιστικό κέντρο. «Η Τούμπα εκτιμώ ότι σε 3-4 χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την εξέλιξη δύο σπουδαίων έργων», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.