ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεκινούν ενέργειες για το να «ξεμπλοκάρισμα» του κονδυλιού για την Λεοφώρο

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεκινούν ενέργειες για το να «ξεμπλοκάρισμα» του κονδυλιού για την Λεοφώρο

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ετοιμάζονται να τρέξουν τις διαδικασίες ώστε να «ξεμπλοκάρει» τα χρήματα ή ένα μέρος αυτών από το κονδύλι της Περιφέρειας, για την ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Η κόντρα του Γιάννη Αλαφούζου με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με την επιστροφή του συλλόγου στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2018 και την πλήρη αποστασιοποίηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μια διετία, «πάγωσαν» την διαδικασία αν και ο κωδικός για το κονδύλι παραμένει ενεργός μέχρι και σήμερα.

Τα δεδομένα, πλέον, είναι εντελώς διαφορετικά. Οι σχέσεις του Αλαφούζου με την κυβέρνηση είναι άριστες, ο ίδιος είναι πιο ενεργός από κάθε άλλη φορά ενώ εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις του με τον Ερασιτέχνη και τον νέο πρόεδρο της «μάνας του λόχου», Τάκη Μαλακατέ.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης θα ήθελαν την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου(αν δεν υπήρχε η πανδημία, το «τριφύλλι» αναμενόταν να επιστρέψει στην φυσική του έδρα την σεζόν 2020-2021), ανεξάρτητα από το πως θα εξελιχθούν οι κινήσεις του Κώστα Μπακογιάννη για τον Βοτανικό. Εξάλλου, μιλάμε για ένα έργο που για να φτάσει σε σημείο παράδοσης θα χρειαστούν αρκετά χρόνια και μέχρι τότε κανείς από το «τριφύλλι» δεν θεωρεί ως ιδανική την λύση του ΟΑΚΑ.

Η απόφαση, λοιπόν, του «πράσινου» οργανισμού είναι να κινήσει τις διαδικασίες για να προσπαθήσει να «ξεμπλοκάρει» τα χρήματα ή ένα μέρος αυτών από το κονδύλι της Περιφέρειας, ώστε να προχωρήσουν τα απαιτούμενα έργα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού της Λεωφόρου για να επιστρέψει και να μείνει ο Παναθηναϊκός!

Ανάσα σε Ερασιτέχνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος καταφέρει να πάρει για τον Παναθηναϊκό τα χρήματα της Περιφέρειας και οι «πράσινοι» χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο ως έδρα, θα είναι ό,τι καλύτερο και για τον Ερασιτέχνη. Και θα είναι γιατί η… μάνα του λόχου θα έχει ακόμα περισσότερα έσοδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.