ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει στην μεταγραφική λίστα η περίπτωση του Ελ Γκάζι

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει στην μεταγραφική λίστα η περίπτωση του Ελ Γκάζι

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει και νέες περιπτώσεις για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, με τον Άνβαρ Ελ Γκάζι να είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Τα εμπόδια που υπάρχουν για την απόκτηση των Γκάρι Ροντρίγκες ή Σοφιάν Μπουφάλ, για τους οποίους έχει ανάψει πράσινο φως ο Πέδρο Μαρτίνς, έχουν βάλει στο κάδρο έναν ακόμη παίκτη για τα άκρα της επίθεσης.

Πρόκειται για τον Άνβαρ Ελ Γκάζι, τον Ολλανδό με ρίζες από το Μαρόκο άσο, που ανήκει στην Άστον Βίλα με συμβόλαιο ως το 2023. Ο 25χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ αγοράστηκε για 9 εκατ. ευρώ από τη Λιλ το 2019, αλλά δεν είναι στις βασικές επιλογές των «χωριατών». Ατζέντης του είναι ο Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο έχει κάνει πολλά deal ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, συνεπώς παρά τις δυσκολίες είναι πιθανή η απόκτησή του, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά στους Ροντρίγκες και Μπουφάλ, για τον πρώτο εμπόδιο αποτελεί η επιθυμία της Αλ Ιτιχάντ να επιστρέψει από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ για τον δεύτερο οι απαιτήσεις της Σαουθάμπτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ελ Γκάζι, που είναι δύο φορές διεθνής με την Ολλανδία και έχει αναδειχθεί από τον Άγιαξ, είχε 40 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.