ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παναθηναϊκός: Αρέσει στον Π.Ντρεοσί ο Γ.Σανκαρέ – Ετοιμάζουν πρόταση οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Αρέσει στον Π.Ντρεοσί ο Γ.Σανκαρέ – Ετοιμάζουν πρόταση οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τις διαδικασίες για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου, όπου υπάρχει τεράστια ανάγκη, με τον Γιουνούς Σανκαρέ να είναι ο εκλεκτός.

Οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε φάση υλοποίησης για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής τους και ψηλά στη λίστα των πράσινων βρίσκεται ο 31χρονος διεθνής Σενεγαλέζος (7 συμμετοχές) αμυντικός μέσος Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο θηριώδης αμυντικός μέσος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και προσπαθεί να βρει λύση για την αποχώρησή του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας δεχθεί κρούση από τον Πιέρ Ντρεοσί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τον ποδοσφαιρική γνωρίζει καλά ο Γάλλος διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού από τη θητεία του παίκτη στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς ο Σανκαρέ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία δόθηκε δανεικός στη Ρεμς και κατόπιν τη Ντιζόν, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2011 έναντι 500 χιλ. ευρώ και αφού προηγουμένως είχε 14 συμμετοχές με την εθνική ελπίδων της Γαλλίας (U21).

Η Ντιζόν τον πούλησε έναντι 700 χιλ. ευρώ στην Γκινγκάμπ το καλοκαίρι του 2013 και τρία χρόνια αργότερα πήγε ως ελεύθερος τη Λιλ.

Από τη Λιλ πήρε μεταγραφή έναντι 3 εκατ. ευρώ στη Μπορντό τον Γενάρη του 2017 και μετά από δύο χρόνια έμεινε ελεύθερος από τους Γιρονδίνους. Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του τον άφησαν χωρίς ομάδα για πέντε μήνες, πριν καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας το περασμένο καλοκαίρι, όπου έχει μετρήσει 22 συμμετοχές με 3 γκολ.

Διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητά το τριφύλλι (πάνω απ’ όλα δύναμη, τρεξίματα, επιθετικότητα στο μαρκάρισμα) και έχει ζητήσει από τον Ντρεοσί ο Λάζλο Μπόλονι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν είναι η μοναδική που εξετάζουν οι πράσινοι στην τελική ευθεία, κατέχει ωστόσο περίοπτη θέση στα υπόψη του τριφυλλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.