ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σενάριο για επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό

Σενάριο για επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται να έχει προκύψει, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη λίστα τους για τα χαφ τον Ελβετό άσο.

Την ίδια στιγμή, ο Σίντνεϊ Ταβάρες φαίνεται πως είναι σε δεύτερο πλάνο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν την υπόθεση του έμπειρου μέσου της Βασιλείας και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρεται και ο γνωστός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος τονίζει πως «ο Κασάμι είναι στο δρόμο της επιστροφής για τον Ολυμπιακό» και προσθέτει πως δεν αποτελεί έκπληξη η συγκεκριμένη επιστροφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.