ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλωρεντία: Ένα ποδοσφαιρικό ματς διακόπηκε λόγω… εξωγήινων

Φλωρεντία: Ένα ποδοσφαιρικό ματς διακόπηκε λόγω… εξωγήινων

Η Φιορεντίνα την δεκαετία του ’50 θεωρούνταν μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Το 1955 κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ βρέθηκε στο βαθμολογικό πίνακα πρώτη με διαφορά 12 βαθμών πάνω από τη δεύτερη Μίλαν.

Χιλιάδες, επομένως, βρέθηκαν στις εξέδρες του Αρτέμιο Φράνκι και είδαν κάτι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν: Εξωγήινους. Για την ακρίβεια, UFO που πετούσαν πάνω από το γήπεδο. Πώς έγινε αυτό; Δεν ξέρει κανείς.

Το ματς ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ξαφνικά θεατές και ποδοσφαιριστές έστρεψαν τα βλέμματά τους προς τον ουρανό. Ο λόγος, ήταν ότι εκείνη την ώρα πετούσαν πάνω από το γήπεδο… UFO. Αυτό πίστευαν όσοι ήταν στο γήπεδο, αυτό έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα για να αιτιολογήσει τη διακοπή του ματς, αυτό λένε ακόμη και σήμερα στη Φλωρεντία.

«Θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι ότι όλοι κοιτούσαν προς τον ουρανό, όπου κάτι σαν αυγό κινούνταν πολύ αργά και στη γη έπεφτε μια ασημί λάμψη», δήλωσε χρόνια μετά, σε σχετικό ντοκιμαντέρ, ο Αρντίκο Μανίνι, ένας από τους παίκτες της Φιορεντίνα εκείνη την ημέρα, με το θέμα να απασχολεί και τους αστρονόμους, αφού οι κάτοικοι της πόλης υποστήριζαν ότι τα UFO άφηναν πίσω τους κάτι που έμοιαζε με κλωστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστρονόμοι υποστήριζαν ότι αυτή η κλωστή ήταν απλά λεπτοί ιστοί από αράχνες, οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί που ήταν εκείνη τη μέρα στο Αρτέμιο Φράνκι ορκίζονται ότι είδαν όντως ιπτάμενα αντικείμενα και η ιστορία κατέγραψε ότι εξωγήινοι, χωρίς να ξέρει κανείς αν όντως υπάρχουν, διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα στη γη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.