ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκλητικός Μαρκίνιος μετά την νίκη επί της Εθνικής: Οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα, αλλά δείξαμε πως έχουμε ….

Προκλητικός Μαρκίνιος μετά την νίκη επί της Εθνικής: Οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα, αλλά δείξαμε πως έχουμε ….

Ο μπαρουτοκαπνισμένος φόργουορντ Μαρκίνιος ήταν… ασυγκράτητος μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί της Ελλάδας με 79-78 για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Κίνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε το ματς. Η ομάδα μας έχει αρχ@@@ και το έδειξε».

Η δήλωση του βετεράνου φόργουορντ που πέτυχε 15 πόντους έχει ως εξής:

«Πολλοί έλεγαν πως αυτή η γενιά δεν έχει το κάτι παραπάνω για να πετύχει, όμως δεν υστερούμε σε τίποτα απέναντι σε καμιά ομάδα. Έχουμε έναν πρωταθλητή και έναν καλύτερο έκτο παίκτη του ΝΒΑ, έναν πρωταθλητή Ευρωλίγκας, έχουμε τα πάντα. Σήμερα δεν μπορούσαμε να χάσουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έγιναν κάποια λάθη στο τέλος και οι διαιτητές βοήθησαν την Ελλάδα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε το ματς. Η ομάδα μας έχει αρχ@@@ και το έδειξε», τόνισε ο βετεράνος φόργουορντ που πέτυχε 15 πόντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.