ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση Όγκαστ – Τους χωρίζει οικονομική διαφορά

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση Όγκαστ – Τους χωρίζει οικονομική διαφορά

Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει πάρει στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Ζακ Όγκαστ, που βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Γιώργου Βόβορα, ενώ οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται.

Ο ύψους 2,08μ. άλλοτε παίκτης του Notre Dame είναι σαφώς καλύτερος από τον σέντερ που παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 2017-2018, ο οποίος είχε προοπτικές, αλλά έδειχνε ανέτοιμος. Τώρα πια ο Όγκαστ έχει… ψηθεί, έχει περισσότερες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την περασμένη σεζόν μέτρησε 13,4 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και σχεδόν 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στο Eurocup.

Στο «τριφύλλι», λοιπόν, γνωρίζουν πως η ενδεχόμενη απόκτηση του Όγκαστ θα δημιουργήσει το δίδυμο της θέσης «5» του Παναθηναϊκού, το οποίο παράλληλα μπορεί μελλοντικά να γίνει το δίδυμο και της Εθνικής Ομάδας: Γιώργος Παπαγιάννης – Ζακ Όγκαστ. Ταυτόχρονα, όπως είχε αναλυθεί και προ ημερών, η προσθήκη του 27χρονου σέντερ θα άνοιγε το παράθυρο στους «πράσινους» να κινηθούν για επιπλέον ξένους στην αγορά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οικονομική διαφορά, η οποία δεν είναι αμελητέα, αλλά δεν θεωρείται και χαώδης. Η επιλογή του Όγκαστ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, στις διαπραγματεύσεις υπάρχει απόσταση και δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, όμως στην υπόθεση μπορούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, εάν και ο σέντερ της «τσιμ μπομ» έχει λογικές απαιτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, αν βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος, τότε οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα προχωρήσουν για την υπογραφή του Έλληνα σέντερ, ο οποίος προορίζεται ως δεύτερος «πύργος» της ομάδας, μετά τον Παπαγιάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.